Ιστορικό

Η “Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης” του θεάτρου “Παυσίλυπος”, ιδρύθηκε το 2004, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας στηρίχτηκε στο μεράκι μας και στην ανάγκη  μας για καλό και ποιοτικό θέατρο.  Δημιουργήθηκε με γνώμονα της την υπέροχη μουσική, τις θαυμάσιες χορογραφίες και τα  καταπληκτικά κοστούμια και κυρίως κείμενα που επιτρέπουν στα παιδιά να κατανοήσουν τη ροή τους και να γίνουν δέκτες σημαντικών μηνυμάτων. Σκοπός μας, να προάγουμε τον πολιτισμό και να μεταφέρουμε την μαγεία του παιδικού θεάτρου στο ευρύτερο κοινό, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων πόλεων.

Επιδίωξη όλων των μελών της σκηνής μας είναι να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε, θέατρο απλό και κατανοητό, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό και αναβαθμισμένο.

Συμπληρώνοντας φέτος 10 χρόνια δημιουργικής απασχόλησης με το παιδικό θέατρο, και ανεβάζοντας περισσότερες από 20 παραγωγές, δεσμευόμαστε πως η πείρα μας δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την συνεχή βελτίωση του επιπέδου τον παραστάσεων μας, και υποσχόμαστε να χαρίσουμε στους μικρούς μας φίλους ακόμη πιο υπέροχες και φαντασμαγορικές παραστάσεις.